Hypnose

Har du et problem, som du har svært ved at takle selv? Hvor tiden er kommet til en forandring?

Hypnose kan hjælpe dig!

Herunder kan du læse om hypnose og hvordan det virker. Du kan også se nogle af de ting, som det er rigtig godt til, samt hvilken tilgang jeg har i og med hypnosebehandlingen.

Hvis du vil bestille en tid så popper mobil nummeret op herunder. 

Hypnose, kvinde i hypnose, hypnoterapi, hypnoterapeut, Amager

Hypnose

Behandling på Amager

Hypnose er et yderst effektfuld værktøj til psykologiske forandringsprocesser. Det er blevet praktiseret i tusinder af år og er den ældste og mest beskrevne psykologiske metode. I 1900 tallet arbejdede forskellige læger og psykiatere (Freud for eksempel) med hypnose.  Som den bruges i dag er den primært udviklet i USA i 1950erne af Milton H. Erickson.

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som du befinder dig i 6-8 gange dagligt, hvor ens bevidsthed er ændret.. Det er der, hvor du falder i staver eller falder hen i dine egne tanker og helt glemmer omverden.

Det er altså noget vi gør helt naturligt af os selv. Du kender det sikkert også fra, hvis du er optaget af en god bog eller film, og dine omgivelser forsvinder for dig. Man kalder det også for trance.

Det er altså en indad fokusering, som er helt naturlig…

Det drejer sig i denne behandlingsform om, at få personen til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt.

Hermed bliver der adgang til underbevidstheden, hvor vores adfærdsprogrammer ligger. Der gives nogle suggestioner eller forslag til adfærdsændringer, som personens underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når personen senere kommer ud af trancen. Derfor er afslapning en forudsætningen for alt hypnose.

Denne trancetilstand er meget hensigtsmæssige, når der i psykoterapi arbejdes med f.eks. med NLP processer og strategier.

Hvad kan behandles med hypnose?

Hypnose kan bl.a. bruges til følgende problematikker:

Rygestop, neglebidning, migræne, søvnløshed, smertebehandling, kostforandringer, vægttab, overspisning, overdrevet sukkertrang, stress, konflikthåndtering, lavt selvværd, angst, angst for dyr, forbier, social angst, eksamensangst, præstationsangst, højdeskræk, flyskræk, barnløshed, depression, vrede, fødselsforberedelse (til at styrke dit mindset, så du får den fødsel, du ønsker, samt til mindske smerte og angst).

Hvis du vil vide mere om hypnose som fødselsforberedelse, så klik på linket her.

I rygestop behandlingen kan der også gives øreakupunktur og i behandlingen til vægttab/overspisning er det muligt at supplere med akupunktur, øreakupunktur og D-tox fodspa, for at opnå et endnu bedre resultat.

Et typisk behandlingsforløb

Et typisk behandlingsforløb vil starte med en afklarende samtale, hvor vi lærer hinanden lidt at kende. Jeg hører om, det du vil snakke om og have behandling til, og derigennem finder jeg ud af, hvordan vi går videre.

Fælles for mine behandlinger er ideen om, at du opnår læring af og indsigt i dine egne tanke- og handlemønstre, og derved kan ændre disse, samt at vi i fællesskab skaber nogle forandringer, der kan ændre dit liv til det bedre.

I nogle tilfælde har du måske kun brug for et par timers rådgivning. I andre tilfælde er det nødvendigt med et længerevarende terapiforløb.

Min tilgang og behandlingsstrategi

Mit teoretiske fundament, som hypnotisør, og for mine behandlinger er NLP. De metoder bruger jeg er NLP strategier. De virker som redskaber til en mere dyberegående og holdbar forandring.

Min fornemmeste opgave er, at danne bro mellem det bevidste og ubevidste sind, således at de to samarbejder om at skabe og opretholde løsninger, der er rigtige for dig og dine omgivelser, og hermed skabe balancen.

Jeg fokuserer på at hjælpe dig med at finde nye strategier til forandring, samt finde og bruge dine uanvendte ressourcer. Jeg arbejder endvidere ud fra forudsætningen om, at der er en positiv hensigt/formål bag enhver adfærd.

NLP

NLP er forkortelsen for Neuro Lingvistisk Programmering, som er en effektfuld psykologisk behandlingsmetode, der opstod i USA i 1970erne. Indenfor NLP har man udviklet nogle psykologiske og pædagogiske processer/værktøjer, der hjælper dig til at finde og bruge de ressourcer, som du er i besiddelse af, men ikke anvender for nuværende.

Hvad er hypnose?

Måske du er lidt usikker på hypnose? Både på hvad det er og hvad det kan…

Det kan du blive meget klogere på enten ved at se den lille video, jeg har lavet om emnet, som du kan se her eller ved at læse herunder…

Læs mere om hypnose her

Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger.

Der gives så nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Hypnose lydfiler

Jeg har udviklet og designet effektive lydfiler med baggrund i hypnosen og NLP’s sprogbrug til dig som gerne vil klare det selv eller som bare vil prøve det af, før du booker en tid til behandling.

Du kan læse meget mere om mine lydfiler ved at trykke på link knappen herunder…

lydfiler,

Kontakt og beliggenhed

Aku-kur
Borrelyngen 8
2770 Kastrup

Der er fri parkering på fællesvejen.

For tidsbestilling, afbud eller spørgsmål vedrørende en behandling send en SMS på mobil: 

+45 51 92 04 12  

(Du kan også forsøge at ringe, men jeg er ofte svær at få fat på, så sms er bedst. Hvis du ringer og ikke træffer mig, så læg en besked, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.) 

Aku-kur beliggenhed