Fødselshypnose

Er du bekymret, nervøs eller bange for den forestående fødsel? Og/eller ønsker du bare en mere naturlig og afslappet fødsel, som endda er hurtigere og mere smertefri?

Fødselshypnose kan hjælpe dig, som forberedelse til fødslen.

Herunder kan du læse om fødselshypnose og hvad det kan. Du kan også læse lidt om hypnose lydfiler, som forberedelse til fødslen og se en video om hypnose.

Hvis du vil bestille en tid så popper mobil nummeret op herunder.

Fødende bruger fødselshypnose, hypnose til fødslen

En kvinde, som har fået fødselshypnose, som hun bruger til afslapning og smertelindring under fødslen.

Fødselshypnose

Fødselshypnose kan hjælp dig

Når du skal føde og ikke har prøvet det før, eller hvis det var en noget overvældende oplevelse sidste gang, står du helt naturligt i en situation, hvor du godt kan være lidt nervøs, bange eller utryg.

Noget af det vigtigste for at en fødsel skal forløbe nemt og ubesværet, er, at du føler dig tryg og afslappet. Så frigives de hormoner, der laver veer og giver smertelindring, nemmere. Nogle har nemt ved at skabe den tryghed for sig selv, andre har brug for hjælp. Her kan fødselshypnose hjælpe.

Selvfølgelig er der mange parameter, der spiller ind for, at du kan føle sig tryg, når du skal føde. En af de vigtigste for de fleste er, at de føler, at de ikke mister kontrollen. Gennem fødselshypnose lærer du, at slappe af og lade kroppen gøre arbejdet.

Derigennem opnås en følelse af kontrol og du kan bedre give slip og give dig hen til fødslen af dit lille barn. Jo mere afslappet du er, jo mindre ondt har du. Du vil, som langt de fleste som får fødselshypnose, som forberedelse til fødsel, opleve, at fødslen gør mindre ondt, at det går hurtigere og at du ikke længere er nervøs, bange eller utryg. Samtidig har du fået nogle vigtige redskaber og teknikker, som du nemt kan bruge undervejs i fødslen. Hermed har du større chance for at få den fødsel, du drømmer om.

Du kan også bruge Hypnose lydfiler som forberedelse. Især i kombination med fødselshypnose, hvis du har angst eller er meget nervøs. Du bør lytte til lydfilerne jævnligt for at sikre det bedste resultat. Disse lydfiler kan også bruges undervejs i fødslen, så du forbliver afslappet og bevarer troen på dig selv.

Er du nervøs for, at fødslen skal tage lang tid, kan du med fordel kombinerer fødselshypnosen med akupunktur til modning før fødslen. Denne forberedelse til fødsel medvirker også til et hurtigere forløb.

De fleste har brug for en 3 – 5 behandlinger. Hver behandling tager omkring en time. Du skal dog påregne at bruge lidt længere tid den første gang.

Et typisk behandlingsforløb med fødselshypnose

Et typisk behandlingsforløb vil starte med en afklarende samtale, hvor vi lærer hinanden lidt at kende. Jeg hører om, det du vil snakke om og have behandling til, og derigennem finder jeg ud af, hvordan vi går videre.

Fælles for mine behandlinger er ideen om, at du opnår læring af og indsigt i dine egne tanke- og handlemønstre, og derved kan ændre disse, samt at vi i fællesskab skaber nogle forandringer, der kan ændre dine forventinger til fødslen til det bedre og derigennem opnå ro og begynde at glæde dig til din forestående fødsel.

Hvad er hypnose?

Måske du er lidt usikker på hypnose? Både på hvad det er og hvad det kan…

Det kan du blive meget klogere på enten ved at se den lille video, jeg har lavet om emnet, som du kan se her eller ved at læse herunder…

Læs mere om hypnose her

Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger.

Der gives så nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Hypnose lydfiler til gravide

Sæt dig til rette i din ynglings stol eller i sofaen, smæk benene op og lyt dig til ro, indre styrke, tro på dig selv, overskud, gode fødehormoner og styrk din indre fødekvinde. Bliv klædt mentalt på til fødslen. Eller slip af med nogle af dine graviditetsgener nemt og ubesværet.

Jeg har udviklet og designet effektive lydfiler med baggrund i hypnosen og NLP’s sprogbrug til dig som gerne vil klare det selv eller som bare vil prøve det af, før du booker en tid til behandling.

Du kan læse meget mere om mine lydfiler på siden Hypnose lydfiler til gravide på min anden hjemmeside Lyd-kur.dk. Eller du kan trykke på link knappen herunder…

Lydfiler til gravide, fødselshypnose

Kontakt og beliggenhed

Aku-kur
Borrelyngen 8
2770 Kastrup

Der er fri parkering på fællesvejen.

For tidsbestilling, afbud eller spørgsmål vedrørende en behandling send en SMS på mobil: 

+45 51 92 04 12  

(Du kan også forsøge at ringe, men jeg er ofte svær at få fat på, så sms er bedst. Hvis du ringer og ikke træffer mig, så læg en besked, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.) 

Aku-kur beliggenhed