Hypnose lydfiler

Ønsker du også at styrke dit sind, opnå balance og gøre det her og nu?

Så brug hypnose lydfilerne…

Jeg har, gennem mit arbejde som jordemoder, akupunktør, psykoterapeut og hypnotisør, gang på gang oplevet, hvordan vores sind har betydning for vores helbred.

Hvis du også har den oplevelse, så har jeg udviklet nogle lydfiler som kan hjælpe dig.

Hvis du vil bestille en tid til en personlig samtale og/eller hypnose så popper mobil nummeret op herunder.

hypnose lydfiler

Hypnose lydfiler

Hvad går du rundt med? Hypnose lydfilerne kan hjælpe dig

Har du brug for mere livskvalitet, mere glæde, mere ro, mere velvære og meget mere trivsel…? Eller ønsker du brændende at få en fantastisk graviditet, fødsel og barsel fyldt med velvære og overskud, samt have strategier til at håndtere veer, smerte og andre udfordringer du møder?

Eller med andre ord et bedre liv eller en mindeværdig graviditet og fødsel?

Så kan du nu gøre noget godt for dig selv. Lydfilerne er en hjælp til selvhjælp, nemt, bekvemt, ubesværet, lige når det passer dig.

Smæk benene op og sæt dig godt til rette i din ynglings stol eller i sofaen og lyt dig til øget velvære og livskvalitet.

Lydfilerne er designet til at takle forskellige problematikker. Du finder sikkert en der passer til dig og det du vil opnå.

Jeg har udviklet og designet disse effektive lydfiler med baggrund i hypnosen og NLP’s sprogbrug til dig som gerne vil klare det selv eller som bare vil prøve det af, før du booker en tid til behandling. Lydfilerne kan også bruges som supplement til anden psykologisk og/eller fysiologisk behandling, såsom hypnose og akupunktur eller til den mentale forberedelse til at håndtere veer og fødslen.

Derfor er lydfilerne også gode til ændring af vaner, til at stresse af, styrke selvværdet, slippe angst og meget, meget mere…

 

Hvornår skal du starte med lydfilerne?

Hvornår bør du gå i gang med at lytte? Så snart du kan. Jo flere gange du når at høre lydfilen, så større effekt får du. Det gælder både lydfiler til diverse fysiske gener og til alle mentale udfordringer.

Men er særlig vigtigt, der hvor du gerne vil have at dine nye strategier til at blive mere automatiske, altså noget du gør uden at tænke bevidst over det.

Tryk på knappen herunder og kom over på min hjemmeside for hypnose lydfilerne og bliv klogere på hvad de er og kan.

Hvad er hypnose?

Måske du er lidt usikker på hypnose? Både på hvad det er og hvad det kan… Og derfor i tvivl om hvad hypnose lydfilerne kan gøre for dig?

Det kan du blive meget klogere på enten ved at se den lille video, jeg har lavet om emnet, som du kan se her eller ved at læse herunder…

Læs mere om hypnose her

Stort set alle kan få noget ud af hypnose. Nogle få er meget modtagelige og går dybt ned i hypnosen allerede første gang. De fleste andre vil kunne gå dybere og dybere for hver gang, de lytter til hypnosen. Og dermed få mere og mere ud af den/dem.

Det drejer sig i hypnosen om, at få dig til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til din underbevidstheden, hvor dine adfærdsprogrammer ligger.

Der gives så nogle forslag til adfærdsændringer, som din underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder i kraft, når du senere kommer ud af hypnosen.

Derfor kan hypnose bruges til alle de overbevisninger og adfærd som du ønsker at ændre.

Kontakt og beliggenhed

Aku-kur
Borrelyngen 8
2770 Kastrup

Der er fri parkering på fællesvejen.

For tidsbestilling, afbud eller spørgsmål vedrørende en behandling send en SMS på mobil: 

+45 51 92 04 12  

(Du kan også forsøge at ringe, men jeg er ofte svær at få fat på, så sms er bedst. Hvis du ringer og ikke træffer mig, så læg en besked, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.) 

Aku-kur beliggenhed