Akupunktur til fertilitet

Oplever I ufrivillig barnløshed? Overvejer I at få hjælp til at blive gravide? Eller er I allerede i gang med fertilitetsbehandling?

Herunder kan du læse om akupunktur til fertilitet og hvordan det kan hjælpe til, at du kan blive gravid. Derudover kan du også læse lidt om den hypnose lydfil, jeg har lavet til feritilitet.

Hvis du vil bestille en tid så popper mobil nummeret op herunder.

akupunktur til fertilitet, fertilitetsbehandling, barnløshed

Akupunktur til fertilitet

Flere videnskabelige undersøgelser har påvist at chancerne for graviditet øges væsentligt, hvis kvinden, manden eller begge går i akupunktur behandling før eller samtidig med opstart med kunstig befrugtning. Chancerne for spontan graviditet øges også med akupunktur behandling.

Hvornår skal I starte?

Hvis en af jer er over 35 år, eller hvis I har flere end 3 mislykkedes forsøg med IVF/ICSI bag jer eller hvis kvinden responderer dårligt på hormoner, anbefales det, at I starter med akupunktur til fertilitetsbehandling så tidligt som muligt. Der behandles typisk 1-2 gange om ugen, i alt 5 gange på en cyklus, uanset om der er tale om naturmetoden, insemination eller IVF/ICSI behandling.

Hvor længe bør I forsætte med akupunktur til fertilitet?

Der er forskelligt hvor lang tid der går, før du opnår graviditet. Typisk tager det dog 2-4 mdr., men for nogle kan det tage meget længere tid.

Det er også forskelligt om akupunktur behandlingen skal forsættes efter opnået graviditet, men sædvanligvis behandles til 8.-9. graviditetsuge.

Hvis manden har dårlig sædkvalitet, bør han behandles 1-2 gange om ugen i 8 uger og herefter 1 gang om ugen indtil næste sæd prøve.

Den psykiske del af ufrivillig barnløshed

Hvis den psykiske del af den ufrivillig barnløshed fylder rigtig meget, kan det være værd at prøve hypnose. Så opnås en mere afslappet tilstand, og dermed øges chancerne for graviditet. Læs mere om hypnose.

Jeg har også lavet en hypnose lydfil til fertilitet, som du kan læse mere om længere nede på siden eller følge linket her.

Forberedelse til akupunktur

Der er ikke noget, du behøver at medbringe. Jeg stikker som regel gennem tøjet, hvis det er tyndt, så du behøver i de fleste tilfælde ikke at skulle tage noget tøj af. På den baggrund kan det være en god ide, at have noget behageligt, ikke for tykt tøj på.

Det er også en god ide med mørkt tøj, da der nogen gange godt kan komme en lille mikroblødning i forbindelse med stikket. Det er også en god ide at fortælle, hvis du er bange for nåle, før vi går i gang med behandlingen med akupunktur til fertilitet. Så kan jeg bedre guide dig igennem behandlingen og tage de nødvendige hensyn.

Akupunktur til fertilitet, akupunktur til fertilitetsbehandling

“Livets start”

– maleri af Anne Juul Wallin.

Hypnose lydfiler til fertilitet

Du har sikkert hørt om par, hvor det er lykkedes med at blive gravid, efter de er taget på en lang rejse sammen.

Jeg har designet en hypnose lydfil til at hjælpe dig på sammen måde, som en god lang ferie vil gøre det. 

Den er også rigtig god at bruge i kombination med akupunktur til fertilitet. Er du blevet nysgerrige på at vide mere? Så tryk på knappen herunder.

 

Kontakt og beliggenhed

Aku-kur
Borrelyngen 8
2770 Kastrup

Der er fri parkering på fællesvejen.

For tidsbestilling, afbud eller spørgsmål vedrørende en behandling send en SMS på mobil: 

+45 51 92 04 12  

(Du kan også forsøge at ringe, men jeg er ofte svær at få fat på, så sms er bedst. Hvis du ringer og ikke træffer mig, så læg en besked, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.) 

Aku-kur beliggenhed