Behandlinger

Alle mine behandlinger sigter mod, at du opnår fysisk velvære og/eller psykisk balance og harmoni.

Disse kan enten bruges alene eller flere sammen, da mine behandlingsformer er rigtig gode at kombinere.

Hvis du vil vide mere om mine behandlinger, kan du trykke på en af de nedenstående links eller læse kort om dem længere nede på siden.

behandlinger, akupunktur, terapi, hypnose

Akupunktur

Når vi er syge eller har en lidelse, er der en ubalance i vores krop. Principielt kan alle lidelser have gavn af akupunktur, da det retter op på den ubalance. Nogle kan helt helbredes og andre lindres. 

I 1979 blev akupunktur officielt anerkendt som behandlingsform af Verdenssundhedsorganisationen WHO. WHO har udarbejdet en liste over lidelser, der med stor sandsynlighed kan helbredes, ud fra undersøgelser af effekten ved behandlingen – se listen under Akupunktur.

Det er meget forskelligt, hvor mange behandlinger der skal til. Jo mere kronisk en ubalance/lidelse er, jo flere behandlinger.

Der bruges små fine sterile engangsnåle, der stikkes ind rundt om på kroppen. Hver behandling varer mellem 15 – 60 min., heraf udgør nåleterapien de 10 – 30 min.. Allergi behandling er den, som tager kortest tid, men andre problematikker tager 20-30 min..

Psykoterapi

Psykoterapi hjælper!

Der kan være mange grunde til at vælge individuel psykoterapi. Uanset hvilke problemer du slås med, kan behandling med psykoterapi, hos en veluddannet psykoterapeut, være med til at give dig større livsglæde, personlig frihed, selvstændighed og troen på dig selv.

Et typisk behandlingsforløb vil starte med en afklarende samtale, hvor vi lærer hinanden lidt at kende. Jeg hører om, det du vil snakke om og have behandling til, og derigennem finder jeg ud af, hvordan vi går videre.

I nogle tilfælde har du måske kun brug for et par timers rådgivning. I andre tilfælde er det nødvendigt med et længerevarende terapiforløb. Læs mere under punktet Psykoterapi.

akupunktur, hypnose

Hypnose

Hypnose er et yderst effektfuld værktøj til psykologiske forandringsprocesser. Det er derfor en effektiv behandling. Det er blevet praktiseret i tusinder af år og er den ældste og mest beskrevne psykologiske metode. I 1900 tallet arbejdede forskellige læger og psykiatere (Freud for eksempel) med hypnose.

Hypnose er en tilstand, hvor ens bevidsthed er ændret. Ligesom når man falder i staver eller den tilstand, man er i, når man er opslugt af en god film, en god bog eller mediterer. Man kalder det også for trance.

Det drejer sig i hypnosen om, at få personen til at slappe så meget af, at det bevidste sind med dens kritiske sans og realitetssans bliver afslappet og mindre aktivt. Hermed bliver der adgang til underbevidstheden, hvor vores adfærdsprogrammer ligger.

Der gives herefter nogle forslag til adfærdsændringer, som personens underbevidsthed tager til sig. Disse ændring træder så i kraft, når personen senere kommer ud af trancen. Læs mere under punktet Hypnose.

Hypnose lydfiler

Jeg har designet disse hypnose lydfiler til at takle forskellige problematikker. Lydfilerne er til dig, som gerne vil have noget du selv kan gøre. Enten som supplement til terapi eller som noget du selv vælger at gøre.

De kan også være en måde at prøve hypnose på.

Du finder sikkert en der passer til dig og det du vil opnå.

Hvis du vil vide mere, kan du gå ind under punktet Hypnose lydfiler.

Andre behandlinger

Jeg tilbyder også behandling med kinesisk massage – kaldet Gua Sha. Derudover laver jeg optapning med kinesiologi tape i kombination med akupunktur til smerte og skadebehandling. Endvidere kan du også få cupping i kombination med akupunktur.

Gua Sha er traditionel kinesisk massage og er en gammel behandlingsmetode. Måske endda endnu ældre end akupunkturen. I Østen er metoden meget anvendt i folkemedicin. Gua Sha kan anvendes selvstændigt, men bruges her på klinikken ofte sammen med akpunktur. Kinesisk massage er en dybere massage end en wellness massage og derfor mere effektiv.

Gua Sha betyder at skrabe varme op til overfladen. Der bruges et skraberedskab til dette, som ses på fotoet, sammen med olie.

Cupping er plastik eller glas kopper som sætter på det område, hvor problemet er. Det kan også bruge som massage til fx. cellulitis behandling.

Hvis du er nysgerrige på en af disse behandlinger, kan du læse mere under menupunkterne Kinesisk massage, Cupping og Kinesiologi tape.

Kontakt og beliggenhed

Aku-kur
Borrelyngen 8
2770 Kastrup

Der er fri parkering på fællesvejen.

For tidsbestilling, afbud eller spørgsmål vedrørende en behandling send en SMS på mobil: 

+45 51 92 04 12  

(Du kan også forsøge at ringe, men jeg er ofte svær at få fat på, så sms er bedst. Hvis du ringer og ikke træffer mig, så læg en besked, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.) 

Aku-kur beliggenhed