Anbefalinger

Rigtig mange af mine kunder fortæller, at de er glade for at læse andres anbefalinger, så her kan du læse om andres oplevelser af mine forskellige behandlinger.

anbefalinger, aku-kur, Anne Juul Wallin

Anbefalinger fra kunder med forskellige problematikker – måske nogle som dig?

– Læs mere om mine forskellige behandlinger her.

Jeg opsøgte Anne i forbindelse med, at jeg havde fået konstateret brystkræft og var blevet opereret.

Jeg startede i god tid før min kemoterapi og fik nogle akupunkturbehandlinger, hvor hun styrkede mit immunforsvar, lever, nyre og hjerte. Samtidig sørgede jeg for at få noget motion og drak et stort glas smoothie hver morgen med forskellige grøntsager og frugter.

Da jeg startede kemoterapien, fik jeg en behandling dagen før. Kemobehandlingen klarede jeg, uden at jeg blev syg, træt og fik bivirkninger. Under hele forløbet har mine blodprøver været fine, d.v.s at jeg ikke på noget tidspunkt fået udsat eller reduceret mængden af kemoterapien.

Jeg mener, at disse akupunkturbehandlinger har været med til, at jeg er kommet igennem forløbet på en god måde og kan kun på det varmeste anbefale Anne til at give behandlinger.

– Jette Nielsen

Jeg vil varmt anbefale Anne og samtidig takke for professionel og omsorgsfuld behandling.

Jeg blev behandlet med akupunktur pga. fertilitetsudfordringer. Efter behandlinger hver uge i en månedstid var der succes og vi glæder os meget til at blive forældre til november!

Tak for hjælpen Anne!

– Pernille Rasmussen

Jeg var lidt skeptisk, men 2 behandlinger med hypnose kurerede min eksamensangst.

– Mikkel Kristensen

Løse øresten/virus på balancenerven. Lider du af svimmelhed, så kan jeg varmt anbefale dig at kontakte Anne Juul Wallin, Aku-kur.

Jeg led voldsomt af svimmelhed i 6 år, var i behandling på Hamlets øreklinik, hvilket hjalp i en kort periode, hvorefter svimmelheden vendte tilbage. Overbeviste mig selv om, at jeg nok måtte leve med denne svimmelhed, men så læste jeg på Aku-kur hjemmeside, at man kunne blive behandlet for svimmelhed med akupunktur og jeg tog derefter kontakt til Anne.

Efter 3 behandlinger var der stor fremgang af spore og efter 8 behandlinger var svimmelheden stort set væk. Anne udførte simpelthen mirakler for mig, og i dag er det sjældent at jeg har symptomer på svimmelhed. Stor tak til Anne ?

– Jette Knudsen

Jeg har haft mega søvnbesvær i omkring et år. Efter nogle behandlinger hos Anne med terapi og hypnose er det ikke længere et problem.

– Asger Rasmussen

Over 2 ugers døjen med pandehulsbetændelse, fik jeg kureret med nåle – til trods for at jeg inden behandlingen, havde prøvet alt med næsespray, dampbad, saltvandsskyl m.m.

To dage efter behandling var trykket i panden stort set helt væk – hvilken lettelse. Tak!

– Michelle Korte d’Artibale

Min psoriasis på mine hænder var blevet rigtigt slemt, men ved hjælp af akupunktur og Annes gode råd er de nu så pæne!! Tak!

– Anna Eriksen

Anne kan udøve mirakler. Dygtig, faglig og saglig.

– Heidi Hilmar Svane

Fantastisk sted!

– Jeanette Jørgensen

Anne kan noget med sine hænder. Jeg har gået rundt med smerter i min nakke og øvre ryg efter en arbejdsulykke. Efter en gang kinesisk massage og akupunktur var det væsentligt forbedret.

Jeg fik i alt tre behandlinger og er nu uden smerter. Jeg vil helt sikkert gå herhen igen, hvis de dukker op igen….

– Per Hansen

Jeg har haft rigtig god oplevelse, og vil anbefale Anne Juul Wallin til dem, der gerne vil have akupunkturbehandling frem for medicinsk behandling.

– Soheila Azimi

Christian vores søn på 18 har i et 1/2 år haft problemer med ondt i anklen og hævet anklen så han ikke har kunne spille en hel fodboldkamp.

En behandling hos Anne i fredags og han har spillet en hel kamp i dag uden nogen problemer. Sejt Anne, tak for hjælpen!!!!

– Heidi Hilmar Svane

Jeg døjer med en slem omgang birkepollen allergi og har for andet år i træk, fået akupunktur behandling for det.

I år har vi været i god tid, 4 behandlinger over 4 uger – Sidste omgang igår! Jeg har haft en smule kløen i øjene for en uge siden, pga det lune vejr der har sneget sig ind på os, men over weekenden og de resterende dage er jeg 100% symptomfri.

Normalt døjer jeg med løbende hævede øjne, kløende næse, vejrtrækningsproblemer, binyrebarkhormon indsprøjtninger og har ikke har meget held med allergipiller (som desuden sløver meget).

Så derfor kan jeg anbefale Anne’s allergi behandling helt vildt! Det er en sand befrielse!

Udover det, så er behandlingen ikke tidskrævende, og er Anne meget behagelig, dygtig og sød. Så god en oplevelse at man helt glemmer man normalt var bange for nåle!

– Rosa-Lina Hurry

Et udpluk af anbefalinger fra kunder som har brugt mine hypnose lydfiler

– Hvis du vil se flere anbefalinger af mine lydfiler, så brug dette link til dem på Lyd-kur.dk

Jeg var gået over termin og ønskede virkelig at min fødsel ville gå i gang af sig selv, så jeg ikke skulle sættes igang.

Jeg var til akupunktur hos Anne, som anbefalede mig at lytte til lydfilen “Giv slip og fød”.

Lydfilen gjorde mig virkelig afslappet og satte virkelig fokus på netop at give slip. Et sted i “meditationen” siger Anne noget om at man måske ubevidst holder på barnet, fordi man har været nervøs for at føde for tidligt… Det var spot on hos mig.

Min fødsel endte dog alligevel med en igangsættelse, men der brugte jeg også lydfilen, da jeg havde brug for lige at få ro på den værste nervøsitet. Det var rart at have en rolig stemme i ørene, der fik mig til at slappe af og mærke mig selv. Så jeg fik en god fødsel trods alt. 

– Helena Skov

Jeg lå på min sofa, træt efter en lang arbejdsuge og begyndende influenza tegn, inden jeg tændte lydfilen.

Jeg fulgte Annes blide stemme og lod mig selv komme på en rejse i mit indre jeg og finde min indre ro. 

Det må man sige Anne fik opnået med denne lydfil (“PTSD – få et godt liv igen”). Måden det bliver italesat på, at man skal give slip på musklerne i kroppen og visuelt forestille sig man er i en smuk smuk have hvor alt ligger foran dine fødder. 

Det var en ekstrem rar og dejlig oplevelse og følelse. Kan klart anbefale den efter en hård dag, eller man får brug for at “svæve væk”. Eller når man slås med PTSD. Man får nogle værktøjer, som kan bruges.

– Zina Gazee

Jeg har med stor glæde anvendt lydfilen “Stress af og opnå ro” i forbindelse med en kombination af stress-sygemelding og overgangsalder.

Lydfilen har hjulpet mig til at give mit højaktiverede nervesystem ro på en anden måde end almindelige åndedrætsøvelser.

Den appellerer til sanserne og fantasien, som er nogle af de ting, vi forsømmer i stressede perioder. Det er en stor fordel at man, når man har lyttet nogle gange, kan lave visualiseringsøvelsen selv, uanset hvor man næsten er, når man trænger til det.

Jeg handler mig normalt ud af alting; det er dejligt med en sympatisk stemme i ørerne, der guider til at finde ind til en naturlig ro igen og lære nogle gange bare at være i stedet for at gøre hele tiden.

– Mette Tangaa

Jeg har i mange år været stærkt præget af angst i forbindelse med kommende flyvninger og under selve flyveturen.

Det er de sidste par år allerede startet ved planlægning af en rejse, hvor jeg har været meget påvirket, særligt i min nattesøvn. Svært ved at finde ro grundet katastrofetanker, mareridt om flystyrt mm.

Jeg har nu brugt lydfilen om flyskræk 4 gange og oplever, at den har virket positivt for mig. Jeg har færre negative tanker om flyvning og kan bedre finde ro og tryghed.

Særligt har lydfilens logiske/rationelle tilgang til det at flyve givet mig et andet perspektiv, og jeg oplever nu mindre uro i forbindelse med nattesøvnen, samt færre angsttilfælde og katastrofetanker relateret til flyvning. Tak! 

– Kristian Rosborg Larsen

Jeg har de sidste 3 vintre kæmpet med mangel på energi i et omfang, jeg ikke tidligere har oplevet. D3 vitamin og andre kosttilskud har ikke for alvor rykket og sundere livsstil – forsøg på – har ikke holdt længe nok, til at have en effekt.

Da jeg hørte om Lyd-kur og fandt en fil til styrkelse af selvværd og selvtillid, besluttede jeg at give det en chance. Den retning var helt ny for mig og da jeg  tidligere har haft glæde af online hypnose til at falde i søvn på under stressende perioder i mit liv, blev jeg virkelig interesseret.

Sagt på godt nordjysk har det ikke været en trals oplevelse at lytte til lydfilen. Tværtimod har jeg nu overskud til at gøre ting, som jeg bare gerne vil beskæftige mig med og ikke kun ting så skal gøres. Det er ikke så ringe endda (oversat til rigsdansk betyder det skønt). Min selvtillid og mit selvværd er vokset og jeg føler mig stærk

– Aase Kaspersen

At lytte til lydfilerne (Fødselspakken – forberedende lydfiler) hjalp mig at fokusere på og igen give mig troen på, at jeg kunne magte at føde mit andet barn, som jeg ellers synes var svært på grund af et kompliceret fødselsforløb med mit første barn.

Den genopbyggede vilje og styrke hjalp mig gennem fødslen! – og det blev denne gang en fin oplevelse. Mange tak Anne.

– Mika Friis

Anbefalinger fra kunder med graviditetsgener eller som har fået modnings- og/eller igangsættelsesakupunktur

– Læs mere om akupunktur til gravide her.

Gik til modnings akupunktur og Anne er så super dygtig og man føler sig i trygge hænder. Super oplevelse.

– Danielle Wohlert

Jeg gik hos Anne i forbindelse med min graviditet – både for kvalme og plukveer, og resultaterne var helt fantastiske.

Pga. kraftige plukveer tidligt i min graviditet, var man bange for, at jeg ville føde for tidligt – men Anne gav mig “holde på baby” – nåle, og jeg endte med at føde en dag inden termin.

Anne er helt fantastisk dygtig, og specielt som gravid er det simpelthen så dejligt med en akupunktør, der også er jordemoder, og som forstår vigtigheden af, at du føler dig tryg ved behandlingen – og som også kan give en masse gode råd med på vejen.

Anne får mine varmeste anbefalinger!

– Alexandra Thiis Billing

Jeg har fået stor hjælp med slemme graviditetsgener, især kvalme. Allerede efter 1. gang med nåle mærkede jeg klar bedring.

Lige nu får jeg hjælp til andre sager. Anne bliver min go-to behandler når der er ubalance, der er ingen tvivl om hun kan sit kram! Stor begejstring herfra.

– Mallou Regitse Jensen

Ihhh den mest fantastiske behandling!! Jeg vil aldrig glemme det mirakel du gav mig og min søn…., er gravid igen og tænker jeg klart vil opsøge dig

– Maja Østergaard

I forbindelse med min graviditet (førstegangsfødende) ville jeg gerne prøve modningsakupunktur.

Jeg fik anbefalet Anne gennem en kollega, og jeg startede behandlingen tre uger før min terminsdato. Jeg var til tre behandlinger.

Anne hjalp mig desuden samtidig med at mindske mine gener, jeg havde fået ved at have vand i kroppen til sidst i graviditeten.

Vandet gik på terminsdatoen. Mit fødselsforløb var kort og intensivt , men jeg var med hele vejen. Jeg nåede aldrig at få noget smertestillende, og min kæreste, søn og jeg var ude af hospitalet 3,5 time efter vores søn var født. Det var en fantastisk oplevelse.

Jeg kan tydeligt mærke, at Annes akupunktur forberedte min krop på fødslen.
Jeg vil helt klart anbefale Anne til venner og bekendte, og jeg vil helt sikkert bruge hende igen selv!

– Arendse Morsing

Med en igangsættelse foran mig, var det vigtigt for mig at min krop var så klar som muligt til forestående fødsel.

Akupunktur hos Anne dagen før min igangsættelse satte helt klar gang i kroppen, og jeg mærkede en værken og murren i underlivet efter behandlingen og resten af aftenen. Jeg er sikker på at det var med til at modne min krop op til fødslen.

– Marie Backe

Tak Anne for de ekstra nåle du har sat i mine hænder pga væske ophobning. Det har hjulpet rigtig meget. Jeg får ellers akupunktur til modning til fødsel.

– Marta Karlsen

Hej Anne! Sikke en effekt dine igangsættelsesnåle havde 3. gang. De fik virkelig sat skub i plukveerne, så jeg fødte 4 timer efter. Tak for god og effektiv behandling.

– Rikke Melin Grønsund

Modningsnåle hos Aku-Kur hjalp mig til at få en absolut drømmefødsel. Det var et fantastisk forløb på kun seks en halv time og med smerter, som ikke krævede nogen form for smertelindring. Jeg kan ikke anbefale det nok!

– Pia Lorenzen

Jeg havde det svært i min sidste graviditet, men samtalerne og hypnose hos Anne, hjalp mig igennem, så jeg kunne begynde at glæde mig til fødslen og mit lille barn.

– Louise Madsen

Tak, Anne. Modningsnåle hos Aku-kur gav mig tryghed og hjalp til et godt fødselsforløb. Som førstegangsfødende er jeg meget tilfreds med et knap 12timers forløb uden videre komplikationer.

Dertil hjalp de igangsættelsesnåle mig alt andet lige – jeg fik nåle hos Anne om formiddagen og om natten startede min krop alle de naturlige processer og forberedelser til fødsel.

Jeg kan varmt anbefale akupunktur til gravide og fødende hos Aku-kur.

– Stephanie Bach

Jeg må også dele en dejlig oplevelse hos Anne; jeg skulle for 2 mdr siden føde mit 2.barn med planlagt igangsættelse fordi jeg fødte ved kejsersnit 1.gang.

Jeg ønskede denne gang at føde normalt og helst uden igangsættelse, og tog derfor dagen før kontakt til Anne (som var så sød at tage mig ind med få timers varsel!) for at se om hun kunne sætte skub i fødslen.

Behandlingen sluttede kl 17, og kl 20 havde jeg regelmæssige veer – jeg fødte min datter 6 timer senere. Anne får mine varmeste anbefalinger!!

– Rikke Boisen

Har nu været hos Anne to gange: første gang mhp. på igangsættelse og anden gang for at mindske gener som kvalme, træthed ved anden graviditet.

Har begge gange opnået gode resultater og kan varmt anbefale Anne og hendes nåle!!

– Thilde Nørgaard

En solskinshistorie  Vil først rose Anne for hendes skønne væsen, da jeg kom til hende første gang følte jeg mig godt tilpas og havde en god fornemmelse i kroppen 

Jeg kontakter Anne, da jeg er højgravid og er gået 6 dage over min termin!! Jeg ringer til hende kl 16 og kl 17 ligger jeg på hendes briks, hun fylder min krop med nåle både modningsnåle og nåle for en hurtig og mindre smertefuld fødsel

Jeg kan ikke huske hvad hun ellers tryllede med, kan bare huske hendes beroligende stemme og nærvær 
Om natten vågner jeg og så går det stærkt:
Kl 05 gik vandet
Kl 0630 fik jeg veer
Kl 0900 fik jeg presse veer
Kl 1016 føder jeg en velskabt lille dreng

Jeg kan klart anbefale Anne

– Maja Østergaard

Anne er den bedste. Da jeg var gravid 3. gang (som hun også havde hjulpet mig med at blive) hjalp hun mig med at holde på barnet, så jeg ikke behøvede at være indlagt i 6-7 mdr, som jeg var med de to første.

Endvidere fik jeg modningsnåle og fødselshypnose, så jeg fik en virkelig drømme fødsel – det skulle alle gravide gøre!! Jeg kan varmt anbefale det hele.

– Maria Svendsen

Jeg gik hos Anne (det var kun nødvendigt med et besøg) for at sætte min fødsel i gang med igangsættende-akupunktur.

Samme aften, som jeg havde fået behandlingen, begyndte veerne, og jeg havde en god og meget hurtig fødsel. Jeg giver Anne mine bedste anbefalinger.

– Inge Alsmith – 3. gangsfødende.

Tusind tak til dig Anne! Du har været med under hele min graviditet, som desværre har været besværet af div. gener. Du har bl.a. afhjulpet min slemme kvalme med akupunktur/øreaku., forbedret min søvn, afhjulpet hovedpine, mave/tarm-smerter/problemer og bare været en fantastisk støtte som altid har en masse gode svar og råd, hvilket jeg havde brug for som 1.gangsfødende.

Her op til min termin fik jeg modningsakupunktur et par gange, og den sidste gang jeg var hos Anne, dagen før jeg fødte, fik jeg også igangsættelsesaku. Allerede efter 1. gang igangsættelsesaku. kunne jeg mærke at der var blevet sat gang “i noget”.

Næste dag var jeg hos egen jordmoder, som også havde anbefalet aku. Der var jeg 2 cm åben og livmoderhalsen havde trukket sig helt op!! Hun var overbevist om at det var aku. som havde hjulpet. Derefter gik det hurtigt!

Senere den dag, dagen efter jeg havde været hos Anne, kom jeg til Herlev 9 cm åben! Og så gik det hurtigt derfra. Kort tid efter lå min dejlige datter på mit bryst:

Kan kun sige, at jeg på ALLE måder kan anbefalde Anne til alle gravide, og jeg er ikke et sek i tvivl om at jeg skal bruge Anne igen under min næste graviditet. Så kæmpe tak til Anne for din store hjælp 🙂

– Kristina Rasmussen

Jeg fik akupunktur af Anne i forbindelse med igangsættelse af min fødsel. Jeg fik to behandlinger, og vandet gik kort efter min anden behandling.

Jeg oplevede Anne som meget professionel og kompetent, og jeg følte mig meget tryg i hendes hænder. Jeg vil helt sikkert anbefale hendes behandlinger til andre gravide.

– Henriette Marthendal

Tak Anne, jeg er sikker på at dine modnings- nåle samt igangsættende nåle var med til at give mig den drømmefødsel jeg havde med min datter.

– Josefine Grum Petterson

Under min graviditet bestilte jeg tid til at få modnings akupunktur hos Anne. Jeg nåede at få 2 behandlinger.

På dagen hvor jeg skulle have haft min 3. behandling gik jeg i fødsel. Jeg klarede hele åbningsfasen derhjemme og da vi kom på hospitalet var jeg 9 cm åben. Jeg kom direkte i vandbad og 1 time efter sad jeg med min datter i armene.

Det hele blev klaret uden smertestillende og samtlige jordmødre roste mig til skyerne. Jeg skal helt sikkert forbi Anne og have modningsnåle hvis jeg skulle blive gravid igen:-)

– Camilla Lago Lantow

Kontakt og beliggenhed

Aku-kur
Borrelyngen 8
2770 Kastrup

Der er fri parkering på fællesvejen.

For tidsbestilling, afbud eller spørgsmål vedrørende en behandling send en SMS på mobil: 

+45 51 92 04 12  

(Du kan også forsøge at ringe, men jeg er ofte svær at få fat på, så sms er bedst. Hvis du ringer og ikke træffer mig, så læg en besked, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.) 

Aku-kur beliggenhed