Psykoterapi

Går du rundt med en problematik, som du har brug for hjælp til at få løst?

Psykoterapi kan hjælpe!!

Psykoterapi er en samtaleterapi, hvor du hjælpes gennem dine vanskeligheder i livet til at finde en vej til at komme videre og ændre på uhensigtsmæssige mønster og/eller tanker.

Herunder kan du læse om psykoterapi og hvilken tilgang jeg har inde for psykoterapien.

Hvis du vil bestille en tid så popper mobil nummeret op herunder.

psykoterapi, samtaleterapi, NLP

Psykoterapi

Måske oplever du, at uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre dukker op igen og igen? Måske har du svært ved at sige til og fra? Måske har du en følelse af usikkerhed, tristhed eller manglende selvværd? Måske har du nogle dårlige vaner, som bliver ved med at hænge ved? Måske lider du af stress, angst, depression eller har nogle andre psykiske belastninger, som kan være svære at håndtere selv?

Psykoterapi kan hjælpe dig

Der kan være mange grunde til at vælge individuel psykoterapi. Uanset hvilke problemer du slås med, kan behandling med psykoterapi, hos en veluddannet psykoterapeut, være med til at give dig større livsglæde, personlig frihed, selvstændighed og troen på dig selv.

 

Et typisk behandlingsforløb med psykoterapi

Et typisk behandlingsforløb vil starte med en afklarende samtale, hvor vi lærer hinanden lidt at kende. Jeg hører om, det du vil snakke om og have behandling til, og derigennem finder jeg ud af, hvordan vi går videre.

Fælles for mine behandlinger er ideen om, at du opnår læring af og indsigt i dine egne tanke- og handlemønstre, og derved kan ændre disse, samt at vi i fællesskab skaber nogle forandringer, der kan ændre dit liv til det bedre. I nogle tilfælde har du måske kun brug for et par timers rådgivning. I andre tilfælde er det nødvendigt med et længerevarende terapiforløb.

Mit teoretiske fundament, som psykoterapeut, og for mine behandlinger er NLP. De metoder bruger jeg er NLP strategier og/eller hypnose. De virker som redskaber til en mere dyberegående og holdbar forandring.

Min fornemmeste opgave er, at danne bro mellem det bevidste og ubevidste sind, således at de to samarbejder om at skabe og opretholde løsninger, der er rigtige for dig og dine omgivelser, og hermed skabe balancen.

Jeg fokuserer på at hjælpe dig med at finde nye strategier til forandring, samt finde og bruge dine uanvendte ressourcer. Jeg arbejder endvidere ud fra forudsætningen om, at der er en positiv hensigt/formål bag enhver adfærd.

NLP

NLP er forkortelsen for Neuro Lingvistisk Programmering, som er en effektfuld psykologisk behandlingsmetode, der opstod i USA i 1970erne. Indenfor NLP har man udviklet nogle psykologiske og pædagogiske processer/værktøjer, der hjælper dig til at finde og bruge de ressourcer, som du er i besiddelse af, men ikke anvender for nuværende. Derudover bruger man i NLP et særligt sprogbrug, som virker særlig effektivt på underbevidstheden.

Psykoterapi og hypnose

Effekten af psykoterapi forstærkes gennem brug af hypnose.

Måske du er lidt usikker på hypnose? Både på hvad det er og hvad det kan…

Det kan du blive meget klogere på enten ved at følge linket herunder eller se den lille video, jeg har lavet om emnet, som du kan se her.

 

Kontakt og beliggenhed

Aku-kur
Borrelyngen 8
2770 Kastrup

Der er fri parkering på fællesvejen.

For tidsbestilling, afbud eller spørgsmål vedrørende en behandling send en SMS på mobil: 

+45 51 92 04 12  

(Du kan også forsøge at ringe, men jeg er ofte svær at få fat på, så sms er bedst. Hvis du ringer og ikke træffer mig, så læg en besked, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.) 

Aku-kur beliggenhed