Cupping

Kinesiske massage – også kaldet Gua Sha

Her kan du læse mere om Gua Sha, som er en af de behandlinger, du har mulighed for at modtage på klinikken.

Både hvad det er og hvad det er godt til.

Du kan booke en tid på mobilnummeret som popper op herunder…

cupping, akupunktur

Cupping

Cupping også kaldet vakuumterapi er en gammel og meget effektiv behandlingsform, som er ligeså gammel, hvis ikke ældre end akupunktur. Det er en teknik som både har været brugt i det gamle Kina og i mellemøsten.

Teknikken bag

Der bruges en kop til behandlingen, der enten er lavet at glas eller plastik. Koppen placeres på specifikke punkter eller områder på kroppen og fungerer som en sugekop, der suger den dækkede hud op i koppen enten med en pumpe eller et varme vakuum.

Det betyder, at bindevævet løftes og frigiver stagneret energi. Vakuummet, der opstår ved brug af kopperne, løsner dybtliggende spændinger og frigiver affaldsstoffer i kroppen. Det bevirker, at der skabes en større gennemstrømning i området og affaldsstofferne kan renses væk. Hermed kan kroppen bedre heale sig selv igen og myoser og lignende forsvinder.

Forskellige metoder

Cupping kan udføres på forskellige måder. Den ene måde er, hvor koppen bliver siddende det samme sted hele tiden efter, at den er sat på huden. Den en anden metode er, hvor der først påføres massageolie på huden, hvorefter koppen sættes på og bevæges rundt i en glidende bevægelse, der nærmest får en massageeffekt. Det er rigtig godt og effektivt til muskelinfiltration og cellulitis. Se billede 1 herunder af cupping massage.

Cupping kan give mærker på huden

Under behandlingen med sugekopperne vil der opstå mærker på huden. De er runde og rødlig/blå/sorte og har samme størrelse som koppen, der er brugt. Det kan se ret dramatisk ud, men de forsvinder efter et par dage – se billede 2 herunder. Derfor skal du måske overveje, hvornår du ønsker behandlingen, så du kan undgå blå mærker på en blottet hud.

En effektiv behandling

Det er utroligt effektivt at blive behandlet med cupping. Et kvaters Cupping massage svarer til en times almindelig massage. Derfor kan du godt føle dig lidt træt og øm efter behandlingen.

Behandlingen er også god at kombinere med akupunktur, som du kan læse mere om her.

cupping massage, cupping, akupubktur

Billede 1 – Cupping massage

mærker efter cupping

Billede 2 – Mærker efter cupping med fastsiddende kopper

Kontakt og beliggenhed

Aku-kur
Borrelyngen 8
2770 Kastrup

Der er fri parkering på fællesvejen.

For tidsbestilling, afbud eller spørgsmål vedrørende en behandling send en SMS på mobil: 

+45 51 92 04 12  

(Du kan også forsøge at ringe, men jeg er ofte svær at få fat på, så sms er bedst. Hvis du ringer og ikke træffer mig, så læg en besked, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.) 

Aku-kur beliggenhed