Bioenergiser D-tox fodspa

Bioenergiser D-tox fodspa skaber balance i kroppens celler, og hjælper til udskillelse af affaldsstoffer og toksiner.

Her kan du læse mere om selve behandlingen, som er en af de behandlinger, du har mulighed for at modtage på klinikken.

Både hvad det er og hvad det virker effektivt på og er godt for.

Du kan booke en tid på mobilnummeret som popper op herunder…

D-tox fodspa, video link, bioenergiser

Video om Bioenergiser D-tox fodspa (på engelsk)

Bioenergiser D-tox fodspa

En D-tox fodspa behandling skaber ligevægt i kroppens celler og fører til, at den arbejder mere effektivt og udskiller uønskede affaldsstoffer og toksiner. Systemet hjælper kroppens bioenergi i balance og sætter en effektiv afgiftningsproces i gang.

Denne behandling kan bruges i alle de behandlinger, hvor kroppen har brug for en at blive udrenset og opnå en fornyet balance. 

Bioenergiser D-tox fodspa virkemåde

Processen skaber ligevægt mellem de positive og negative ioner i cellerne, hvilket fører til, at kroppens naturlige processer arbejder mere effektivt og dermed udskiller de uønskede affaldsstoffer og toksiner. Kroppen kommer altså mere i balance på det biokemiske niveau. Det fører til en healing og afgiftning indefra og ud.

Behandlingen foregår ved at man sætter begge fødder i et spa-kar med varmt vand tilsat lidt salt (se billedet nederst på siden). I karret er placeret en sonde, som sender en strøm af positive og negative ioner ud. De strømmer igennem kroppen og fæster sig ved modsat ladede celler. På den måde vil lymfesystemet blive stimuleret til at starte en afgiftning og udskillelsesproces. Vandet bliver gradvist mere og mere brunligt og grumset. Næsten som brunligt kloakvand, dog uden at lugte. Jo flere behandlinger, jo klarerer og mindre brunt bliver vandet. Det er et udtryk for den udrensningsproces, som er foregået. Det bliver dog sjældent helt klart som postevand, da vi som menneske hele tiden udsættes for kemikalier, giftstoffer og forurening.

Du kan se mere om Bioenergiser D-tox fodspa i videoen øverst oppe på siden – videoen er kun lavet på engelsk, så derfor er den kun tilgængeligt på det sprog.

Virksom i behandling af flere sygdomme

Denne behandling kan bruges i alle de behandlinger, hvor kroppen har brug for at blive udrenset og opnå en fornyet balance. Den vil også medføre et øget velvære. Du kan godt være til ekstra tørstig og måske også lidt træt efter behandlingen, men det går hurtigt over.

Apparatet er godkendt som medicinsk udstyr og der er dokumenteret videnskabelige forskningsresultater ved flere forskellige lidelser, såsom:

Dårlig blodcirkulation, kronisk træthed, hudproblemer, eksem, hævelser, ødemer, allergi, psoriasis, migræne, fibromyalgi. 

Den kan også være rigtig god i forbindelse med vægttab. Et afgørende skridt at tage, i forbindelse med at du prøver at tabe dig, er at detoxe din krop for ophobede skadelige toksiner. Disse toksiner kan hæmme ethvert mål for vægttab, da de blokerer den virksomme drift af dit fordøjelsessystem.

Behandlingen varer 30 min.. Den kan bruges som en selvstændig behandling eller i kombination med andre behandlinger, f.eks. akupunktur.

Bioenergiser, D-tox fodspa, udrensning, udrenser

Bioenergiser D-tox fodspa i brug – her ses behandlingens start, efter 15 min og til slut efter 30 min.

Kontakt og beliggenhed

Aku-kur
Borrelyngen 8
2770 Kastrup

Der er fri parkering på fællesvejen.

For tidsbestilling, afbud eller spørgsmål vedrørende en behandling send en SMS på mobil: 

+45 51 92 04 12  

(Du kan også forsøge at ringe, men jeg er ofte svær at få fat på, så sms er bedst. Hvis du ringer og ikke træffer mig, så læg en besked, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.) 

Aku-kur beliggenhed